Platte trouwschoenen

Platte trouwschoenen | Comfy én sexy richting het altaar

Platte trouwschoenen komen tegenwoordig in alle soorten, maten en kleuren. Ze zijn elegant én jij komt je trouwdag door zonder pijnlijke voetjes.

rijg jij al zweetoksels bij het idee dat je tijdens je bruiloft de hele dag op hakken moet lopen? Lucky you: we leven in 2019 en er zijn steeds meer verschillende soorten platte trouwschoenen te vinden. Bruidsmodezaak Weddings heeft komende decembermaand een fantastische actie, waarbij je bij aanschaf van een trouwjurk een paar platte trouwschoenen cadeau krijgt! Win, win, win dus!
Steeds meer bruiden kiezen voor platte trouwschoenen

Steeds meer bruiden kiezen voor comfort en daarmee voor platte trouwschoenen in plaats van hooggehakte exemplaren. En wij geven deze bruiden groot gelijk; bruidsschoenen zijn immers meestal amper zichtbaar. Bovendien moet je niet vergeten dat je de hele dag in de weer bent: fotoshoots, richting het altaar, de receptie en last but not least het feest… Natuurlijk gaat het ook om gevoel, dus wil je misschien graag iets elegants aan je voeten tijdens de grote dag. Maar vergis je niet: ook platte trouwschoenen kunnen mooi en stijlvol zijn!
Hoge hakken vs platte trouwschoenen

Veel bruiden wisselen halverwege de dag van schoenen. Zo shinen ze bij het altaar tijdens het moment suprême en zodra de voetjes van de vloer mogen, vindt de grote wisseltruc plaats. Let hier wel mee op: als je van een bruidsschoen met hoge hak overstapt naar een platte trouwschoen, is dit niet zo goed voor je voeten. De kans is zelfs groot dat je struikelt en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Bruidsmodezaak Weddings geeft het advies om te kiezen uit onderstaande opties als je voor trouwschoenen gaat:

Kies voor een lagere hak en wissel deze halverwege de dag om naar een platte schoen
Be comfy en draag de hele dag platte trouwschoenen
De hele dag trouwschoenen met een hoge hak aan (tanden op elkaar!)

Satijnen Elsa coloured shoes

Wat je ook kunt doen, is kiezen voor de satijnen Elsa coloured shoes. Dit zijn (platte) trouwschoenen die je later kunt laten kleuren, zodat je ze ook na je bruiloft nog door kunt dragen. Dit zul je met je bruidsjurk niet zo snel doen, maar een paar gave geverfde trouwschoenen mét herinnering, dat vinden wij wel héél tof!
December special: platte schoenen cadeau bij Weddings

Zie jij jezelf al paraderen met een paar te gekke gympen als trouwschoenen? In de decembermaand komt Weddings met een wel heel gave actie: bij aanschaf van een bruidsjurk krijg je een paar platte bruidssneakers én trouwschoenen cadeau! Dus of je nu van plan was om halverwege te wisselen van schoenen, of überhaupt van plan was om de hele dag te kiezen voor comfy; deze actie is gewoon awesome!

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet